Despre noi

Imaginati-va un concediu petrecut intr-o zona rustica, inconjurati de natura: iarba, pomi fructiferi, brazi, salcii si trandafiri. Cu siguranta toti avem nevoie din cand in cand sa ne incarcam bateriile. Eu numesc acest lucru intoarcerea la natura. Credeti-ma,si cateii au aceasta nevoie. La noi, la pensiunea canina, prietenii dumneavoastra se vor bucura de natura pe toata perioada cazarii lor aici. Mai mult de atat, nu se vor plictisi, pentru ca eu sunt in permanenta in preajma lor, doar aici locuiesc.
Stiu cum sa ii ingrijesc si stiu cata nevoie au de iubire. La fel ca dumneavoastra, sunt norocos ca ma pot bucura, in fiecare zi de prezenta lor in viata si in sufletul meu a trei minunatii de fete (o bichonica, o canecorso si o lupoaica zapacita) care ma iubesc si pe care le iubesc neconditionat. De fapt pentru mine toti cateii sunt, simt si iubesc la fel cand sunt iubiti, de aceea haideti sa ii iubim, merita!

Servicii

Descriere pensiune

Cazarea cateilor se face in padocuri acoperite in totalitate si izolate termic. Acestea sunt de doua feluri: individuale masurand 5m2 fiecare, si duble masurand 7m2 fiecare.
Fiecare padoc este compus din dormitor si camera de zi. Dormitorul are usa termopan si geamuri pentru ca atunci cand catelul il ocupa sa poata vedea ce se intampla afara. De asemenea are si incalzire prin pardoseala asa ca poate sta aici si pe timpul iernii, fara probleme. Cateii pot iesi din dormitor in camera de zi oricand vor, printr-o usita batanta creata in usa termopan.
Curtea interioara de care dispune pensiunea canina Apache, locul unde cateii sunt plimbati, este gazonata si plina de pomi fructiferi, salcii si trandafiri, toate acestea asigurand pe timpul intregii veri o temperatura placuta cateilor.

Sedinte de dresaj

La cererea clientului, prietenul dumneavoastra se poate bucure si de cateva sedinte de dresaj in concediu.

Asistenta medicala

Daca urmeaza vreun tratament, acesta nu trebuie intrerupt.

Program de joaca

Program de joaca si socializare cu ceilalti catei.

Doresti sa ne vizitezi?

Strada Lacramioarei nr 43, Mihailesti (Pe soseaua Alexandriei, la 12 km de Piata Rahova)